Memmorazo

Voor de korte termijn zitten we uiteraard ook niet stil. Ik ben aan het onderzoeken of er apps zijn die het communicatieboekje kunnen vervangen. De app Memorazzo lijkt er een met mogelijkheden ik heb het boekje op één avond over kunnen zetten naar de app. In het gebruik bleek echter dat de foto’s makkelijk te deleten waren. Ik ben nu in overleg met de ontwikkelaar van de app om per scherm een screenlock aan te brengen zodat er twee modi ontstaan, een read only en een edit mode.  Dit lijkt te gaan lukken. Daarna moet ik Thea nog zover krijgen dat zij min of meer automatisch naar de iPad grijpt als zij iets gecompliceerd wil bespreken.  Ik ga er maar van uit dat ik het zodanig aantrekkelijk moet maken dat zij dat ook ook gaat doen. Hieronder zien jullie een aantal screenshots van de app en een foto met icoontjes van de apps die wij af en toe gebruiken. Ik heb het nog nooit zo druk gehad.

CombiApps

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s